Plánujete svoji svatbu a hledáte svatebního fotografa nebo jen inspiraci? Mám pro Vás 2 tipy na skvělé svatební fotografy a k tomu navíc nejlepší svatební fotografie za rok 2019.

3 galerie plné nejlepších svatebních fotografií za rok 2019 podle editorů LOOKSLIKEFILM – svatební fotografie, portréty novomanželů, a skupinové portréty. LOOKSLIKEFILM je komunita sdružující přes 60 tisíc fotografů všech žánrů. Užijte si dechberoucí přírodní scenerie, kreativní kompozice a ukázky různých přístupů a stylů. Elegantní, čisté, kompozičně i barevně dokonalé fotografie. Inspirujte se…

Pavol Delej, www.pavoldelej.sk

Pavola sleduji už delší dobu a v Česku/Slovensku neznám lepšího svatebního fotografa, patří podle mne k úplné světové špičce v oboru. Pochází ze Slovenska, ale svatby fotí po celém světě. Má svůj osobitý elegantní a čistý rukopis, používá nádherné teplé barvy a tvoří dokonalé kompozice. Jeho fotografie opravdu vyprávějí příběhy a zaznamenávají emoce.

Sabina Povolná, www.sabinapovolnafotografka.com

Sabina fotí svatby, páry a rodinné portréty a její tvorba je velmi elegantní a stylová. Představte si krásný slunečný den, romantickou atmosféru, šťastný pár, radost ze života a pohodu. Pokud jste z Brna nebo okolí, určitě ji oslovte na párové nebo rodinné focení, Sabina Vám vytvoří fotografie, ze kterých budete nadšeni.