Portrétové a glamour focení ve Zlíně. Nikon D610 a Nikon 85/1,8.

Asi začnu fotit jen auta. Auta a glamour… Poslední dvě focení nebyla úplně ideální, ale jak už to tak v životě bývá, vše zlé je k něčemu dobré. Filipovo auto jsem chtěl fotit ještě jednou a stejně tak i Vendulu. No a když jsem se dozvěděl, že má Vendula ráda auta a tuning, dostal jsem nápad…

Posouváme se v čase o 3 týdny. Sobota ráno, další nejteplejší den tohoto léta – Vendula si umí vybírat termíny :-D. Jezdím kolem Zlína a hledám. Hledám místo na podvečerní focení. Uff, po 2 hodinách a 50 ujetých kilometrech konečně nacházím blízko Tlumačova klidnou cestu u výběhu koní. Budeme mít klid na práci, snad dobré světlo, všichni to mají kousek, tak teď už to jen nafotit, že…

Tentokrát bohužel bez vizážistky Katky, no nic, uděláme to úplně bez make-upu, přirozené. Než Filip dorazí, domlouváme se co a jak budeme fotit a najednou slyšíme přibližující se baryton motoru. Oba dva se začínáme usmívat, zvuk starého Fordu Mustang je nakažlivě pozitivní… Po 2 hodinách máme hotovo, přesně před přicházející bouřkou.

Je neděle, 1 hodina v noci, vlastně už pondělí. Právě jsem dokončil fotky a jsem z nich nadšený! Díky Vendulo. Díky Filipe.

Fotografie byly publikovány na B-Authentique.com, v Reflexu a vyhrály první cenu poroty v soutěži Auto Girl 2015 na Auto.cz.